tiistai 18. huhtikuuta 2017

Välikuolema

Mikään muu sana ei ehkä kuvaa viimesimpiä viikkoja paremmin. Olen oikeastaan asunut töissä ja vain ainoastaan käväissyt kotona vähän nukkumassa, siitä mun viime viikot ovat oikeastaan koostuneet. Loputkin voimat veivät tuskalliset yövuorot, joita viikonloppuna tein kolme putkeen, ja on varmaankin sanomatta selvää, että tästä tytöstä on viimeisetkin energiat kerätty. Elikkä elän todellista välikuolemaa, ja siksi hiljaiseloa myöskin tällä puolella. 
Päätin kuitenkin avata koneen reilun viikon jälkeen, ja tulla kertomaan etten ole kokonaan hävinnyt vaan kyseessä on todellakin pieni välikuolema. 
Onnekseni mulla on enää hurjat kolme päivää töitä, jonka jälkeen on taas aika heittää rinkat selkään ja suunnata lentokentälle. Todellinen hermoloma odottaa lähempänä lämpimiä leveysasteita, sillä suuntana on Singapore. Tosin hermolomasta en tiedä, koska ollaan pistetty yhden viikon sisään taas niin paljon kaikkea, että saadaan taas varmasti aika mukavat seikkailut aikaiseksi. Tarkoitus olisi viettää muutama päivä itse Singaporessa, ja osan ajasta vietetään Indonesian puolella Singaporen vieressä sijaitsevalla saarella. Kahdeksan päivää ja kaksi maata, hmm, se siitä rentouttavasta lomasta?
Meillä ei oo vielä yhtään sellainen fiilis, että perjantaina istutaan taas koneessa, koska ostin lentoliput ihan siis alle kuukausi sitten ilman mitään suunnitelmia, että mihin maahan tai edes maanosaan suunnataan tällä kertaa. Myönnän kuitenkin olevani täpinöissäni, sillä en malta odottaa meidän yhteisiä seikkailuja (lue: säätämistä), sillä vieläkin naureskelen meidän jutuille viime Malediivien reissulta, heh heh. 

Joten varautukaa siihen, että pienehkö yliannostus lomakuvia saattaa ilmetä niin tämän osoitteen alla sekä Instgramissa, koska aion nauttia täysillä meiän reissussa. Nyt kuitenkin äkkiä vaatteet päälle ja töihin, taas vaihteeksi....
Lähtölaskenta tähän vetelee viimeisiä

1 kommentti: